AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine toplu iğne vermek

Kahve falında birine toplu iğne vermek

Kahve falında birine toplu iğne vermek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine toplu iğne vermek gördüyseniz:

  • Eski borçlar tahsil edilebilir veya ödenebilir.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında renkli toplu iğne görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne atmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine toplu iğne vermek ün salacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli toplu iğneler görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne bulmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işsizin iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir