AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğneleri toplamak

Kahve falında toplu iğneleri toplamak

Kahve falında toplu iğneleri toplamak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Kahve falında toplu iğne toplamak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek ileri gideceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne takmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bunalıma gireceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğneler görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden toplu iğne almak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir