AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne atmak

Kahve falında toplu iğne atmak

Kahve falında toplu iğne atmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok pişmanlık duyacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında toplu iğne atmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında toplu iğne atmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli toplu iğne görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek sorunlarını gidereceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında toplu iğne almak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak huzur içinde yatacağına, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında toplu iğne istemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir