AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne kaybetmek

Kahve falında toplu iğne kaybetmek

Kahve falında toplu iğne kaybetmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Kahve falında toplu iğne kaybetmek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında toplu iğne kaybetmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak hayatını yoluna sokacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında toplu iğne almak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında birine toplu iğne vermek zorlu bir dönem geçirileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli toplu iğne görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta toplu iğne görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet eder.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne satın almak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir