AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden toplu iğne toplamak

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, geriye doğru gideceğine, çok kötü günler geçireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak başarı üstüne başarı kazanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğneleri toplamak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne topladığını görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne toplamak sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden iğne toplamak mevki makam sahibi olunacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir