AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne almak

Kahve falında toplu iğne almak

Kahve falında toplu iğne almak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yanlış yollardan döneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne almak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne çıkarmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine toplu iğne vermek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu iğne bulmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatının hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir