AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu balık görmek

Kahve falında toplu balık görmek

Kahve falında toplu balık görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında toplu balık gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında toplu balık görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu konut görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu taşıma aracı görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplu silah görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında topluca hacca gitmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne batırmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu yolculuk yapmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir