AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluca hacca gitmek

Kahve falında topluca hacca gitmek

Kahve falında topluca hacca gitmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bol nimete kavuşulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Kahve falında topluca hacca gitmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Kahve falında topluca hacca gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu bir yere gitmek ancak yılmayacağına, işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında topluca geziye gitmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Kahve falında topluca bir yere gitmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, şansın kapanacağına işarettir.

Kahve falında toplu yemeğe gitmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında haca gidip gelmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle hacca gitmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, gönül kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir