AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu yolculuk yapmak

Kahve falında toplu yolculuk yapmak

Kahve falında toplu yolculuk yapmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerinin ağırlaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında toplu yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında toplu yolculuk yapmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu yürüyüş yapmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu banyo yapmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, evleneceğinize işarettir.

Kahve falında arabayla yolculuk yapmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle yolculuk yapmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak toplum içindeki değerinin artacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir