AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu silah görmek

Kahve falında toplu silah görmek

Kahve falında toplu silah görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu silah gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında toplu silah görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu salavat getirmek insanlara olan güvenin artacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında toplu halde yemek yemek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplu tabanca görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topluca yürümek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Kahve falında toplu halde yıldız görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz toplu iğne görmek çok yoğun çalışacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında toplu tuvalet görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir