AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantıda bulunmak

Kahve falında toplantıda bulunmak

Kahve falında toplantıda bulunmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında toplantıda bulunmak gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında toplantıda bulunmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dini toplantıda bulunmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak çoluk çocuğa karışacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronla toplantı yapmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplantı salonu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplantıda konuşmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dini toplantı görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında akraba toplantısı görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir