AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantı masası görmek

Kahve falında toplantı masası görmek

Kahve falında toplantı masası görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında toplantı masası gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında toplantı masasında oturmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında toplantı masası görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yemekli toplantı görmek başına uğursuzluklar geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında dini toplantıda bulunmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dini toplantı görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir toplantıya katılmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında toplantıda olmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında toplantı yaptığını görmek istenmeyen bir yolculuğa, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir