AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla toplantı yapmak

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında toplantı yapmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında iş toplantısı yapmak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla toplantı yapmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında toplantı masasında oturmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında toplantıda konuşmak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında toplantıya girmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir