AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantı yapmak

Kahve falında toplantı yapmak

Kahve falında toplantı yapmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına inanılır.

Kahve falında toplantı yapmak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında toplantı yapmak bir üniversitede hoca olunacağına, kazancının günbegün artacağına delalet eder.

Kahve falında patronla toplantı yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş toplantısı yapmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak sırların ortaya çıkmasına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında toplantı masası görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş toplantısı görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulur.

Kahve falında toplantıya girmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir