AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla toplantı yapmak

Kahve falında patronla toplantı yapmak

Kahve falında patronla toplantı yapmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında patronla toplantı yapmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında patronla toplantı yapmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında iş toplantısı yapmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak mutluluğunun daim olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında toplantı yapmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekli toplantı görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir toplantıya katılmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş toplantısına katılmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir