AnaSayfa / Genel / Kahve falında maç yapmak ve gol atmak

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, zevki sefa içinde olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak şansının kendisinden yana olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında futbol maçında gol atmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında maçta gol atmak sevinileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında futbol gol atmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak kendisini geliştireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kaleye gol atmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında futbolda gol atmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir