AnaSayfa / Genel / Kahve falında topkapı sarayını görmek

Kahve falında topkapı sarayını görmek

Kahve falında topkapı sarayını görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, bekar ise evleneceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, insanlarla uyumunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topkapı sarayını gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Kahve falında topkapı sarayını görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarayda evlenmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında altından saray görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet eder.

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saray görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında sarayda düğün görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan saray görmek ün sahibi birisi olunacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir