AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından saray görmek

Kahve falında altından saray görmek

Kahve falında altından saray görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine inanılır.

Kahve falında altından saray gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında altından saray görmek kendini yiyip bitireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında altın saray görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sarayda evlenmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çırağan sarayını görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sarayı görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarayda yaşamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saray kapısı görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir