AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, şansa, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, belalardan korunacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmabahçe sarayını gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında tarihi saray görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saray bahçesi görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük saray görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saray gibi ev görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adalet sarayı görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında saray kapısı görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kötü günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saray gibi bir ev görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, hayıflanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir