AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarayda düğün görmek

Kahve falında sarayda düğün görmek

Kahve falında sarayda düğün görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük borçların altında ezileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sarayda düğün gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında sarayda düğün görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük saray görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saray helvası görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara alamet etmektedir.

Kahve falında altın saray görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saray merdiveni görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında saraydan kaçmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında saray kapısı görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir