AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saray görmek

Kahve falında beyaz saray görmek

Kahve falında beyaz saray görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saray gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz sarayı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saray görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek ticaret ehli kişi olacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saray gezmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çırağan sarayı görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çırağan sarayını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında osmanlı sarayı görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini sarayda görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir