AnaSayfa / Genel / Kahve falında top kesmek

Kahve falında top kesmek

Kahve falında top kesmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top kesmek gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında top kesmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz top lahana görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, vefakar bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında kiraz toplandığını görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Kahve falında toplanmış kırmızı gül görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masa etrafında toplanmak işlerinin yaver gideceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında karda top oynamak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında top mermisi görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını toplayamamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, durgun giden işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir