AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlarla tokalaşmak

Kahve falında insanlarla tokalaşmak

Kahve falında insanlarla tokalaşmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kazançlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanla tokalaşmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle tokalaşmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir