Kahve falında köpekle tokalaşmak

Kahve falında köpekle tokalaşmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, üstünlük elde edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, güzel günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında köpekle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Kahve falında köpekle tokalaşmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak işinin gücünün de rast gideceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında herkesle tokalaşmak özel hayatının da yolunda gideceğine, moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tokalaşmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle tokalaşmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top