AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından taç görmek

Kahve falında altından taç görmek

Kahve falında altından taç görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında altından taç gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın taç giymek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın taç takmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında altın taç görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın taç taktığını görmek mekân değiştireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret eder.

Kahve falında altından taç görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altından taç takmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taç toka görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında toka taç görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, güzel haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir