AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmege bal görmek

Kahve falında ekmege bal görmek

Kahve falında ekmege bal görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında ekmege bal gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında ekmege bal görmek doğru işler yapacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulur.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek geleceğin güzel olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çiçek ektiğini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Kahve falında pirinç ektiğini görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan ektiğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında tarla ektiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ektirmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eğlenen insanlar görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir