AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek güzel huylarının değişeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, geçiminin zor hale geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları ojeli erkek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağında oje görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ojeli ayak tırnağı görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarını kırmızı ojeli görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir