AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağı temizlemek

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, feraha ermeye, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında ayak tırnaklarını temizlemek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak temizlemek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kalp kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında tırnakları temizlemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tırnağını temizlemek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir