AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarında oje görmek

Kahve falında tırnaklarında oje görmek

Kahve falında tırnaklarında oje görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazancının epey düşeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarında oje gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermeli, size keyif veren işlerle uğraşmalısınız.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağına oje görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak ojelemek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara oje görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hem verimi yükselteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir