AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağına oje görmek

Kahve falında tırnağına oje görmek

Kahve falında tırnağına oje görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağına oje gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tırnak ojelemek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Kahve falında tırnakta kırmızı oje görmek kulluk derecesinin artmasına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaktan oje silmek parasının üstüne para ekleyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Kahve falında tırnağında kırmızı oje görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak endişe veren durumların düzeleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir