AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak ojelemek

Kahve falında tırnak ojelemek

Kahve falında tırnak ojelemek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, çok mutlu olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Kahve falında tırnak ojelemek gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek keyifli olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir