AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağına oje görmek

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hem eğleneceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ojeli ayak tırnağı görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek sinirlerinin yıpranacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa mavi oje görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir