AnaSayfa / Genel / Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, ömrünün uzun olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında ojeli namaz kılmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ojeyle namaz kılmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir