AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaktan oje silmek

Kahve falında tırnaktan oje silmek

Kahve falında tırnaktan oje silmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, huzurunun kaçacağına, mutsuz ve hasta olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaktan oje silmek gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaktan oje silmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı oje silmek ters giden olayların düzeleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ojeyi silmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ojeli tırnak görmek bunun farkına varacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir