AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarda oje görmek

Kahve falında tırnaklarda oje görmek

Kahve falında tırnaklarda oje görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, tecrübelerini aktaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarda oje gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları ojeli görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak ojelemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına delalettir.

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakta oje görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tırnakta kırmızı oje görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir