AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını hasta görmek

Kahve falında babasını hasta görmek

Kahve falında babasını hasta görmek işe başlanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını hasta gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında ölen babanı hasta görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının hasta olduğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını hasta görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek ekmeğinin bereketleneceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir