AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babanı hasta görmek

Kahve falında ölen babanı hasta görmek

Kahve falında ölen babanı hasta görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, doğru yolu bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında ölen babanı hasta gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında hasta babasını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta baba görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında babasını hasta görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir