AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasını hasta görmek

Kahve falında ölen babasını hasta görmek

Kahve falında ölen babasını hasta görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, umutlarının tazeleneceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını hasta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Kahve falında ölen babasının hasta olduğunu görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında vefat etmiş babayı hasta görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Kahve falında babası hasta görmek adeta sinirden küplere bineceğine, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babayı hasta görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanı hasta görmek koltuğunun yükseleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanızın hasta olduğunu görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir