AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında babasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında hasta babayı görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın hasta olduğunu görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Kahve falında anne babasını hasta görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babayı hasta görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, depresyona gireceğine delalet eder.

Kahve falında hasta baba görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında babanızı hasta görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanı hasta görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir