AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası aramak

Kahve falında tırnak makası aramak

Kahve falında tırnak makası aramak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kazancının helal para olacağına inanılır.

Kahve falında tırnak makası aramak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında tırnak makası aramak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak makası kullanmak hayır vereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası satın almak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında altın tırnak makası görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında birine tırnak makası vermek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası vermek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Kahve falında tırnak makası bulmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir