AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tırnak makası vermek

Kahve falında birine tırnak makası vermek

Kahve falında birine tırnak makası vermek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tırnak makası vermek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tırnak makası almak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet eder.

Kahve falında altın tırnak makası görmek bereket ve zenginlik bulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında makasla tırnak kesmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak makası hediye almak güzel bir döneme girileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak makası kullanmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında tırnak makası aramak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir