AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tır görmek

Kahve falında uzun tır görmek

Kahve falında uzun tır görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, alanında marka bir isim olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun tır gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında çok uzun tır görmek güzel bir evliliğe, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında uzun tır görmek makamının tehlikeye gireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tır görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tıra binmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tır görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tır sürmek rakiplerin başarı kazanacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak atılan adımların zarar vereceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir