AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırın üstünde gitmek

Kahve falında tırın üstünde gitmek

Kahve falında tırın üstünde gitmek evlatlarının hayrını göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, tatsız durumların yaşanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Kahve falında tırın üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında tırın üstünde gitmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Kahve falında tır kullandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun tır görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Kahve falında tıra binmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı tır görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir