AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tır görmek

Kahve falında sarı tır görmek

Kahve falında sarı tır görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında sarı tır gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Kahve falında sarı tır görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tırmanırken düşmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tır devrildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tırın üstünde gitmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yüklü tır sürmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir tır görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tır kamyon görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir