AnaSayfa / Genel / Kahve falında tır altında kalmak

Kahve falında tır altında kalmak

Kahve falında tır altında kalmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tır altında kalmak gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Kahve falında tır altında kalmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırın altında kalmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tır park etmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalettir.

Kahve falında köpek tırmalaması görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tır kazası görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tır görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Kahve falında tıra çarpmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir