AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıravesti görmek

Kahve falında tıravesti görmek

Kahve falında tıravesti görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tıravesti gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında tırın devrilmesini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, işinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır yıkamak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tarafından tırmalanmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tırın devrildiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır kasası görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine inanılır.

Kahve falında tır almak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü tır görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir