AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan armut düşürmek

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan armut düşürmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut düşürmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında armut görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan armut yemek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında armut ağacından armut yemek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta armut koparmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir