AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ağacından armut toplamak

Kahve falında armut ağacından armut toplamak

Kahve falında armut ağacından armut toplamak dileklerinin de kabul olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan armut toplamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan armut almak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan armut yemek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında armut ağacından düşmek anne duasının açılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında armut ağacının çiçek açtığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir