AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek

Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek

Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Ruhsal yönde verimli görünüyorsunuz, ilham gücünüzü kullanın.

Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında kuşun elini ısırdığını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında el ısırmak Allah’ın inayetini kazanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elini ısırmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında farenin elini ısırdığını görmek elinin bolluk göreceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir