AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı asker görmek

Kahve falında arkadaşı asker görmek

Kahve falında arkadaşı asker görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı asker gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında asker arkadaşını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı asker görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaş görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında askerlik arkadaşını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının asker olduğunu görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında asker arkadaşlarını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir